Skip to main content

Kalender

Aktuellt under hösten publiceras här.

Allmänt:
Biblioteket är öppet måndagar och torsdagar mellan 17 och 19. Det är också möjligt att komma överens om andra tider med Åsa, telefon: 045345562.

Promenadorientering söndagen 3.10.
Info om promenadorienteringen.PDF file
Hitta till Villa Anneberg.PDF file

Månadsmöte söndagen 10.10 klockan 18.
Månadsmöte lördagen 6.11 klockan 14:30.

Svenska dagen fest lördagen 6.11 klockan 15.

Månadsmöte söndagen 12.12 (behandling av budget och verksamhetsplan).

Kretsarnas verksamhet:
Deadline för inlämning av kretsarnas förslag till sin egen budget och verksamhetsplan för 2022 13.10.

AV-teatern; AV-teatern presenterar:
Vilse går någon alltid av Reko Lundán
Regi Tomi Korhonen.

Premiär 22.10, föreställningar oktober till december. Se AV-teaterns sida för mera information.

Bokklubben; Bokklubben ser fram emot att i höst träffas som vanligt, det vill säga den andra onsdagen i månaden klockan 18 på Annegatan 26. Vi kör igång den 8 september.
På hösten kommer vi att läsa och diskutera:
8.9 Bomullsängeln av Susanna Alakoski (2019)
13.10 Den blå rullgardinen av Agnes von Krusenstjerna (1930)
10.11 Vuxna människor av Marie Aubert (2020)
8.12 Överlevarna av Alex Schulman (2020).
Diskussionerna leds av Mathilda Larsson.
Kontaktperson är Karin Bergman, telefon 040 5515434

Bridgeklubben;
AV KLUBBKVÄLLAR spelas från oktober på måndagar kl. 18:00 på Annegatan och på torsdgar kl. 17:30 på RealBridge (Program AB).
Om intressse finns, fortsätter vi också med AV BBO LAGTÄVLINGARNA ca. varannan vecka med onsdag som preliminär spelkväll.

Folkdanslaget; planerar att börja dansa igen i september, om läget tillåter. Vi dansar utomhus på A-lavan bakom Annegården liksom under hösten, om vi får tillstånd. Tid: Onsdagar kl. 19 eller 19:30-21. Vi informerar per mejl när vi vet hur läget är. Om du inte är på vår lista kan du mejla till av.hfors.folkdanslag@gmail.com för att komma med på den. Vi kommer också att fortsätta med blogginläggen på folkdans.blogspot.com, för den som vill följa vår verksamhet där.

Konstklubben AV; Hösten 2021 fortsätter Konstklubben AV sin populära måndagsverksamhet förutsatt att coronaläget tillåter. Vi målar i foajen mellan 12 och 16 och kommenterar varandras alster, med kaffepaus emellan.
Fem gånger har vi lärare, enligt preliminära uppgifter blir det i höst Hanna Uggla. Ett par lektioner får vi också av Keita Ioka, de som icke hölls under coronavåren 2020. Exkursioner till aktuella konstutställningar planeras också. Finns det tekniska möjligheter håller vi också egen konstutställning i AVHs lokaliteter närmare jul.

Musikklubben; övningar fredagar klockan 19-22.

Sandelssällskapet; höstsitsen inhiberad på grund av Covid.

Seniordansklubben; börjar dansa från 7.9.

Squaredans; Övningar på Mainstream, Plus och A1 nivå torsdagar kl 18.15-20:30 i festsalen. Höstens första övning hålls torsdagen 2 september. För squaredansarna kommer vi att använda käppar som man håller i handen med vilka man kan kolla att avståndet blir 2 m mellan dansarna.

Rounddans; dansstart 1.9 därefeter varje onsdag kl 16-17:30 på AVH. Jag är förstås glad om så många som möjligt kan komma, men har tänkt att vi skall försöka dansa också om parens antal inte är så stort i början.

Sykretsen; träffas vid mån av möjlighet.

Sällskapskretsen; träffas vid mån av möjlighet.

Ungdomskretsen; Ungdomskretsen inleder höstens verksamhet tisdagen den 21 september kl. 18.00 virtuellt via Teams. Höstens första möte har som tema “Digitalisera mera – skanna fotografier med mobilen”. Medlemmarna informeras om detaljer före mötet.

Vox Seniora; hoppas innerligen på att kunna börja öva som vanligt från början av september 2021. Vi har hört oss för hos körmedlemmarna om vilket understöd det skulle finnas för att börja öva varje vecka istället för varannan. Det är svårt att komma framåt och att få en fungerande repertoar om man ses bara varannan vecka. Resultatet av enkäten finns ännu inte till hands i skrivande stund. Vi övar fortsättningsvis på torsdag eftermiddag från 14.30-17.00 och inleder höstterminen. Preliminärt inleds höstterminen torsdagen den 2 september, men datumet kan komma att ändras.
Det planerade körveckoslutet med Elisabeth Bengtsson-Optizt har skjutits fram till våren, eftersom osäkerheten med coronan ännu känns överhängande.
Däremot planerar vi en konsert kring advent eller jul 2021 tillsammans med en annan kör, samarbetet är ännu under arbete.
Vi kommer att koncentrera oss på damkörssångerna till sångfesten i juni 2022 och också öva in en repertoar med vilken vi kan uppträda vid behov. Att uppträda på seniorboendet Gullvivan är ännu aktuellt men det återstår att slå fast en lämplig tidpunkt.

Walentinakören; Kören upptog övningarna igen i augusti. Vi strävar till att öva så gott det går, med beaktande av gällande restriktioner och rekommendationer.

Qigong gruppen har paus på grund av Corona

Back to top of page