Skip to main content

Föreningshuset

 

Föreningshuset vid hörnet av Annegatan 26 och Eriksgatan 8 ägs av föreningen. I huset finns föreningens salar, uthyrda kontors- och butikslokaler samt ett daghem.

Verksamhetsledare Niki Hamro svarar på frågor gällande huset, uthyrning med mera; e-post info (a) arbetetsvanner.fi

 

Uthyrning

Föreningen hyr ut salar till föreningar, företag och aktiva medlemmar. Vi hyr ut salarna utan service som kaffekokning och traktering men vi rekommenderar gärna catering firmor som känner huset. Hyresgästen ansvarar för sin verksamhet och för utrymmena under hyrestiden.

Tillgänglighet: Festsalen är belägen på andra våningen, det finns hiss, men från gatan är det två trappsteg utan ramp. Egentlig invalidtoalett finns inte men i första våningen finns en rymligare toalett invid garderoben. I Festsalen finns t-slinga för hörapparater.

 

Festsalen
Dukat i festsalen inför Walentinakörens vändagsmiddag 14.2.2019. Servettdesign och foto: Ulf Ström

Festsalen kan användas för möten, föreläsningar, konserter, teater, danser, fester och mycket mera. Från trapphuset kommer man in i Foajén där det normalt finns bord och stolar för cirka 50 personer. Salen rymmer cirka 100 personer sittande till bords fler ryms då man ställer stolarna i rader. I andra ändan av Foajén finns Cafeterian som går att avskilja med dörrar och från cafeterian kommer man till köket.

 

Utrustning:

Festsalen har en stor duk med projektor som kan kopplas till datorer med två trådlösa sändare (HDMI + USB), det finns en trådlös handmikrofon och ett headset. Det finns scenbelysning med styrenhet (kan vara upptagen de perioder AV-teatern har föreställningar).

Det finns cirka 200 stolar och 30 hopfällbara bord (120*80cm) och i Fojén bord med fasta ben (180*80cm).

Festsalen har en flygel.

I köket finns en hushålls spis med varmluftsfläkt, en mikrougn, en storköks ugn, en storköks diskmaskin, dubbel kaffekokare, vattenkokare, kylskåp och en kyl-frys. Kaffe- och tekoppar samt vattenglas hör till hyran. Övriga kärl finns för cirka 120 personer enligt överenskommelse (tilläggskostnad kan komma).

 

Lediga kontors- och butikslokaler annonseras i regel på webben, förfrågningar och intresseanmälningar kan göras till verksamhetsledaren. Vi hyr gärna kontor till svenskspråkiga ideella föreningar.

Back to top of page